Hapet një pikë e re kufitare mes Kukësit dhe Kosovës

Hapet një pikë e re kufitare mes Kukësit dhe Kosovës

15:37, 18/09/2021
A+ Aa A-

Këshilli i Ministrave ka vendosur në mbledhjen e parë të qeverisë së re hapjen e pikës së përbashkët të kalimit kufitar mes Shqipërisë dhe Kosovës Shishtavec (Kukës)- Krushevë (Dragash).

Ky vendim që mban firmën e kryeministrit Edi Rama do të hyjë në fuqi menjëherë

Vendimi i qeverisë:

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të nenit 10, të ligjit nr.43/2016, ‘Për marrëveshjet ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë’, me propozimin e ministrit të Brendshëm, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

Miratimin, në parim, të marrëveshjes ndryshuese të marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kosovës, për hapjen e pikës së përbashkët të kalimit kufitar Shishtavec (Kukës) – Krushevë (Dragash).

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Kryeministri Edi Rama

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco