Kursi i këmbimit valutor, 3 tetor 2019

Kursi i këmbimit valutor, 3 tetor 2019

08:48, 03/10/2019

Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco