Kursi i këmbimit valutor, 2 korrik 2019

Kursi i këmbimit valutor, 2 korrik 2019

14:25, 02/07/2019

Kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë sot, 2 korrik 2019. Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco