Kursi i këmbimit valutor, 13 mars 2019

Kursi i këmbimit valutor, 13 mars 2019

08:13, 13/03/2019

Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

Image

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment