Kursi zyrtar i këmbimit valutor për sot, 12 korrik 2018

Kursi zyrtar i këmbimit valutor për sot, 12 korrik 2018

12:47, 12/07/2018

Pa cenuar regjimin e një kursi të këmbimit të lirë, Banka e Shqipërisë mund të kryejë veprime në tregun valutor me objektiv përshtatjen e kursit të këmbimit me nivelin e përcaktuar nga faktorët bazë makroekonomike, shmangien e çrregullimeve dhe rritjen ose uljen e rezervës valutore.

Image

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment