Kursi zyrtar i këmbimit, 14 qershor 2018

Kursi zyrtar i këmbimit, 14 qershor 2018

07:14, 14/06/2018

Pa cenuar regjimin e një kursi të këmbimit të lirë, Banka e Shqipërisë mund të kryejë veprime në tregun valutor me objektiv përshtatjen e kursit të këmbimit me nivelin e përcaktuar nga faktorët bazë makroekonomike, shmangien e çrregullimeve dhe rritjen ose uljen e rezervës valutore.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment