Airbnb ndalon zyrtarish festat në akomodimet që ofron

Airbnb ndalon zyrtarish festat në akomodimet që ofron

14:56, 29/06/2022
A+ Aa A-

Platforma private e akomodimit me qira Airbnb njoftoi se ka ndaluar përgjithmonë organizimin e çdo feste në akomodimin që ofron në të gjithë botën, pasi e bëri këtë përkohësisht në gusht 2020, raporton Anatolia.

“Ndalimi i përkohshëm ka rezultuar efektiv dhe sot ne po e prezantojmë zyrtarisht ndalimin si politikën tonë. Festat dhe ngjarjet shqetësuese do të vazhdojnë të ndalohen, duke përfshirë tubimet në natyrë. "Prona e "Shtëpisë së Partisë" do të vazhdojë të jetë rreptësisht e ndaluar," tha Airbnb në një deklaratë.

Shkalla e argëtimit në ambientet e akomodimit të ofruara nga Airbnb në bazë vjetore ka rënë me 44 për qind, sipas kompanisë.

Ata kujtojnë se në kohën kur shumë lokale dhe klube ishin mbyllur për shkak të pandemisë së koronavirusit, festat mbaheshin në ambiente me qira.

"Kjo na shqetësoi si për shkak të natyrës përçarëse të partive të paautorizuara dhe për shkak të rrezikut që tubime të tilla të përhapnin virusin," shtoi kompania.

Në vitin 2020, Airbnb krijoi gjithashtu një ekip për të reaguar shpejt në rast të problemeve dhe parashikoi sanksione ndaj përdoruesve që nuk respektojnë rregullat e reja të sjelljes.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco