Presidenti i Maqedonisë u jep amnistinë 56 politikanëve, vetëm 4 prej tyre – shqiptarë 

KATER_4

Shkup, 13 prill – Vendimi i Presidentit maqedonas  Gjorge Ivanov, për faljen e të gjithë politikanëve,  është publikuar sot në “Gazetën Zyrtare”, në të cilën janë shkruar të gjithë emrat e personave që i ka falur kryetari. Ndër 56 të falur, vetëm 4 janë shqiptarë.

Bëhet fjalë për: Menduh Thaçi, Bedredin Ibraimi, Irena Misheva, Ljupço Dimovski, Gordana Jankuloska, Mile Janakieski, Zhivko Pejkovski, Martin Protoger, Kiril Bozhinovski, Ljupço Todorovski, Sasho Mijalkov, Nikola Gruevski, Trajko Trpevski, Miroslav Jovanovik, Toni Trajkovski, Goran Grujevski, Zhivko Lukovski, Zoran Zaev, Trajko Veljanoski, Zoran Verushevski, Ivica Ançevski, Petar Miloshevski, Filip Atanasov, Goranço Todev, Metush Shabani, Novica Stankovski, Koce Trajanovski, Vladimir Todorovik, Risto Novaçevski, Todor Mirçevski, Kiro Todorovski, Nadica Velevska, Munir Pepiç, Edmond Temelko, Kosta Mitrovski, Vladimir Talevski, Toni Jakimovski, Nikola Boshkovski, Valentina Simonovska, Gorgi Lazarevski, Sonja Verushevska, Branko Palifrov, Aneta Stançevska, Ismet Guri, Dejan Mitrovski – Urko, Kosta Krpaç, Vladislav Stajkoviç, Hristijan Panev, Bozhidar Jankovski, Branko Crvenkovski, Svetlana Kostova, Haim Hakijni nga Izraeli, Lile Stefanova, Fatime Fetai, Gavril Bubevski, Zvonko Kostovski.

 

Kryesore
Të ngjashme

Leave a Response

Një tetovar ka gjetur një mënyrë, thënë shumë butë, të çuditshme për ...
Zëvendësministri plotësues i Ministrisë së Brendshme, Oliver Andonov, e shfrytëzon si makinë ...
Ushtria Çlirimtare Kombëtare përmes një komunikate me shkrim ka marr përgjegjësinë e ...
Dinko Velev, bullgari i njohur për fushatën e tij në kapjen e ...
Katër balerina shqiptare dhe një badigard, të cilët punonin në lokalin e ...
Mijëra njerëz kanë protestuar jashtë Parlamentit të Maqedonisë, në valën e re ...
Është deputetja më e re në përbërjen parlamentare të Maqedonisë, por duket ...
Mijëra njerëz kanë protestuar jashtë Parlamentit të Maqedonisë, në valën e re ...
Kreu i partisë në pushtet, Gruevski, mbrëmë  bëri të ditur  blerjen e ...
Qindra audio inçizime nga përgjimet në Maqedoni, ku dëgjohen biseda telefonike të ...
Disa të rinj maqedonas kanë rrahur brutalisht me shufra druri një të ...
Kjo është kënga që i kushtohet ish-kryeministrit dhe liderit të VMRO-DPMNE, Nikolla ...
Ka përfunduar për sot seanca gjyqësore për rastin e Kumanovës. Seanca ishte ...
Edhe këtë vit shkollor nxënësit shqiptarë do të mësojnë nga tekste shkollore ...
“Sot po them dy gjëra: zonjusha në fjalë është A.A. nga Shkupi, ...
Maqedoni – Një shpellë në afërsi të Kërçovës e njohur si “Shpella ...
Gjyqi i 37 personave të dyshuar si anëtarë dhe bashkëpunëtorë të një ...
Ndërmarrja publike e Qytetit të Shkupit “Ujësjellësi” në Maqedoni ka falur mbi ...
HARTA E FAQES SHERBIME