VIDEO +18/ ‘Jelqing’, teknika e rrezikshme për të rritur penisin

VIDEO +18/ ‘Jelqing’, teknika e rrezikshme për të rritur penisin

20:58, 20/03/2017

Një meksikan me emrin Roberto Esquival Cabrera ka ‘pushtuar’ lajmet pasi mendohet se ka penisin më të gjatë në botë, rreth gjysmë metri.

Ai ka refuzuar të bëjë operacion për shkurtim penisi, edhe pse nuk bën dot seks.

Arsyeja se përse ai e ka penisin kaq të madh, ka lidhje me një teknikë, të quajtur ‘jelqing’.

Gjithmonë e më shumë meshkuj po e përdorin këtë teknikë, pasi mendojnë se do përfitojnë prej saj.

Vetë Roberto e praktikonte që kur ishte adoleshent.

Ai lidhte fasho rreth penisit me pesha të ndryshme.

Më pas bënte ‘jelqing’.

Por, çfarë është kjo praktikë?

Meshkujt e fërkojnë me forcë penisin në zgjatje njësoj si gjatë masturbimit.

Por ‘jelq’ bëhet vetëm kur penisi nuk është në ereksion.

Praktika bëhet për 20 minuta në ditë.

Disa urologë thonë se nuk është e rekomandueshme pasi mund të dëmtojë nervat e penisit dhe më vonë sjell probleme me ereksionin.

Kjo praktikë e bën penisin më të pandjeshëm, thonë ata.

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment